Άνοδος για την τιμή του YouTube TV – Στα 73 $ τον μήνα

0
4

Το YouTube ανακοίνωσε ότι αυξάνει την τιμή της υπηρεσίας YouTube TV, με το κόστος να ανέρχεται από 65 σε 73 δολάρια. Τα νέα μέλη θα πρέπει να πληρώνουν 73 $ ανά μήνα για την υπηρεσία ροής, ενώ οι τιμές θα αυξηθούν για τα υπάρχοντα μέλη στις 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με το YouTube, η τιμή αυξάνεται επειδή «το κόστος περιεχομένου έχει αυξηθεί» και πρέπει να χρεώσει περισσότερο για να «σας φέρει την καλύτερη δυνατή τηλεοπτική υπηρεσία».

Με την αλλαγή της τιμής, το YouTube μειώνει επίσης το κόστος του πρόσθετου περιεχομένου 4K. Ενώ στο παρελθόν κόστιζε 19,99 $ το μήνα, τώρα είναι 9,99 $ ανά μήνα, επομένως όσοι ήταν συνδρομητές στο YouTube TV με το πρόσθετο 4K θα δουν στην πραγματικότητα μια μικρή μείωση της τιμής. Το YouTube TV με 4K θα κοστίζει 83 $ αντί για 85 $.

Το YouTube TV είναι μια υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης που κυκλοφορεί από το 2017. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το YouTube TV είχε τιμή 35 $, επομένως το κόστος υπερδιπλασιάστηκε τα τελευταία έξι χρόνια. Το YouTube TV επιτρέπει σε έως και έξι άτομα στο ίδιο νοικοκυριό να χρησιμοποιούν την υπηρεσία και περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης cloud DVR.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ