«Ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε»

Την καρδιά της άνοιξε σε σπάνια συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη η οποία όπως πάντα, δεν μάσησε ούτε για ένα δευτερόλεπτο τα λόγια της.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλα και κυρίως για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε για μία μεγάλη περίοδο στον επαγγελματικό της χώρο.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η απρόκλητη επίθεση που δεχόμουν από όλους σχεδόν. Για αυτό όταν το βλέπω να συμβαίνει σε άλλους, ταυτίζομαι και θέλω να τους προστατεύσω. Το ένιωσα έντονα με τη Μαλέσκου. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις, αν δεν το έχεις ζήσει ο ίδιος» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε με ειλικρίνεια:

«Αρρώστησα. Νοσηλεύτηκα. Ήμουν στο νοσοκομείο και συνέχιζαν να με χτυπάνε. Άνθρωποι που μου μιλάνε σήμερα σαν μην έχει γίνει τίποτα. Εγώ όμως πάντα θα θυμάμαι. Ποιους φίλους να έχω λοιπόν από τον χώρο όταν έχω ζήσει αυτή την τραυματική εμπειρία; Τα έχω αφήσει αυτά πίσω μου, αλλά ένα τραύμα υπάρχει.

Ξέρεις ότι δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν πάω σε καλέσματα, δεν ακολουθώ το σύστημα, γιατί από αυτό ακριβώς το σύστημα έχω καεί στο παρελθόν. Και δεν ήθελα να συμβεί ξανά. Θέλω ξεκάθαρες αποστάσεις από το σύστημα αυτό. Θέλω να βρίσκομαι μόνο όπου νιώθω ασφαλής. Ευτυχώς, έχω την επαφή με τον κόσμο μέσα από τα social media. Αν είχα ίσως τότε τη στήριξη αυτή, θα είχα αντιμετωπίσει καλύτερα αυτό που βίωνα από τα Μέσα» αναφέρει ακόμα.

Όταν ρωτήθηκε για τη «συνταγή» της τηλεοπτικής επιτυχίας και αν πιστεύει πως την έχει βρει τώρα με το πολύ επιτυχημένο «Mega Καλημέρα» η ίδια αποκρίθηκε: «Μόνο στη μαγειρική υπάρχει συνταγή. Ούτε για τις σχέσεις ούτε για τις δουλειές υπάρχουν συνταγές».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την απόφαση της κουμπάρας και στενής φίλης της Φλορίντας Πετρουτσέλι-Γούτου να απέχει τη φετινή σεζόν από την εκπομπή και την άφιξη στο πάνελ της Άννας Ζηρδέλη, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε:

«Ασφαλώς και μου λείπει. Εδώ θέλω να πω ότι η Άννα Ζηρδέλη δεν ήρθε ποτέ για να αντικαταστήσει τη Φλορίντα, όπως γράφτηκε. Είναι μια δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία, που δουλεύει πολύ και έδεσε αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν πήρε τη θέση κανενός, απέκτησε τη δική της, και μάλιστα με το σπαθί της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή