Ακυκλοφόρητο MacBook Pro με Wi-Fi 6E εντοπίστηκε στην Καναδική Βάση Δεδομένων

0
1

Η Apple κατέθεσε ένα προϊόν που φαίνεται να είναι ένα ακυκλοφόρητο MacBook Pro με το αναγνωριστικό μοντέλου A2779 σε μια καναδική database κανονισμών στις 11 Ιανουαρίου, όπως εντόπισε ο Wade Penner και δημοσίευσε στο Twitter. Αφότου επιβεβαιώθηκε ότι η καταχώριση υπάρχει, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μια νέα έκδοση του MacBook Pro είναι στον ορίζοντα.

Προς το παρόν, η κατάθεση παραμένει ορατή στη λίστα Radio Equipment του Καναδά και μπορεί να αναζητηθεί σε αυτήν τη σελίδα εισάγοντας “579C-A2779” στο πεδίο “Αριθμός πιστοποίησης”. Η καταχώριση αναφέρεται ξεκάθαρα σε laptop με επωνυμία “MacBook Pro” από την Apple.

Η λίστα της βάσης δεδομένων και η ανακοίνωση που αναμένεται να γίνει σήμερα με δελτίο Τύπου θα μπορούσαν να σχετίζονται με τα πολυαναμενόμενα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών της Apple με τσιπ M2 Pro και M2 Max.

Με βάση το εύρος των ασύρματων συχνοτήτων που αναφέρονται στη λίστα, το νέο MacBook Pro θα υποστηρίζει Wi-Fi 6E, το οποίο επεκτείνει το Wi-Fi στη ζώνη των 6 GHz για περισσότερο εύρος ζώνης, μεγαλύτερες ταχύτητες και χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο.

Τα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών που κυκλοφορούν τώρα υποστηρίζουν τυπικό Wi-Fi 6, το οποίο περιορίζεται σε ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz.

Εκτός από το τσιπ και το Wi-Fi 6E, το νέο MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών αναμένεται να μην έχει πολλές ακόμα αλλαγές συγκριτικά με τα υπάρχοντα μοντέλα. Καθώς η Apple προέβη σε πλήρη επανασχεδιασμό του laptop το 2021 και οι Mac συνήθως διατηρούν το σχεδιασμό για πολλές γενιές, δεν αναμένονται εκπλήξεις φέτος.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ