Ερατώ Αλόννησος

Μεγάλη συμμετοχή είχε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Αλοννήσου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί στο Δημαρχείο. Ο λόγος της συγκέντρωσης είχε ως θέμα την αποστολή αιτήματος στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την ανάκληση δρομολόγησης του ιπτάμενου δελφινιού «Ερατώ» της Aegean Flying Dolphins που εκτελεί δρομολόγιο στην γραμμή Βόλος -Σκιάθος-Σκόπελος -Αλόννησος και αντίστροφα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο Flying Dolphin έχει υποστεί συνεχείς βλάβες με αποτέλεσμα να προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία και αποκλεισμό στους κατοίκους ταξιδιώτες των Β. Σποράδων

Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε η συλλογή υπογραφών απο τους κατοίκους της Αλοννήσου και η αποστολή τους με το κείμενο διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης και άκουσε τα παράπονα και το αίτημα των παρευρισκομένων. Στην συνέχεια τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της ακτοπλοΐας μετά απο τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα.

Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα μεταβιβάσει και ο ίδιος το αίτημα  στο αρμόδιο Υπουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ