Ανακοίνωσε Σιμάκη η Ανόρθωση, ακολουθούν Αγκρής και Σκαμάγκας

Για μία ακόμη φορά η διοίκηση της Ανόρθωσης επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «Magnesiasports», οπότε μετά τη συμφωνία με τον Γιώργο Παρασκευά επισημοποίησε και αυτή με τον Χρήστο Σιμάκη, που έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ Εθνική.

Σίγουρα έπεται συνέχεια, από τη στιγμή που και άλλοι παίκτες τόσο από τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και από άλλες ομάδες βρίσκονται στο στόχαστρο των «κυανέρυθρων». Πάντως ο 28χρονος Σιμάκης, αγωνίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια ως γκαρντ στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει τις φανέλες της ΑΕ Κομοτηνής, του ΓΑΣ Κομοτηνής, της Νίκη βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου. 

«Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τρεις παίκτες (υπάρχει προφορική συμφωνία) από εθνικές κατηγορίες (δύο από Β’ εθνική και ένας από τη Γ’ εθνική) ενώ σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο που είναι προ των πυλών» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ανόρθωσης, με τον Αγκρή από τον Ολυμπιακό Βόλου (όπως έχει ήδη αναφέρει το «Magnesiasports» και τον Σταμάτη Σκαμάγκα από την Αγριά να αποτελούν δύο από τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας.   

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή