Αντιδρά ο Θανάσης Κατερινόπουλος μετά το χαμό που προκλήθηκε στα Social Media με τις δηλώσεις του

Αντιδράσεις προκλήθηκαν με τις δηλώσεις που έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το βράδυ της Κυριακής, σχετικά με το θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

«Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί.

Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο δελτίο του Star.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απάντησε σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

«Θα παρακαλούσα αυτούς που ανεβάζουν video με δηλώσεις μου στο Δελτίο Ειδήσεων του Star να τα ανεβάζουν ολόκληρα και όχι αποσπασματικά, διότι αλλάζει το νόημα των δηλώσεων. Εκτός και αν το κάνουν από σκοπιμότητα, εξυπηρετώντας την μικροπρέπεια τους», έγραψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή