Απαιτούμε την άμεση και μόνιμη κάλυψη των κενών θέσεων του σχολείου μας

0
27
Glossa Skopelos Skopelo.TV

Κυρίες και κύριοι,
Σήμερα 16-10-2017 στο χώρο του Γυμνασίου με Λ.Τ. Γλώσσας Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου προκειμένου να συζητηθεί το επίμαχο πρόβλημα της έλλειψης των εκπαιδευτικών βασικών ειδικοτήτων του σχολείου μας και να πάρουμε αποφάσεις για τη λήψη μέτρων σχετικά με την αντιμετώπιση του μείζονος αυτού θέματος.
Από την αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς έως αυτή τη στιγμή οι κενές θέσεις υφίστανται και ειδικότερα δεν έχουν καλυφθεί η θέση του καθηγητή της πληροφορικής η οποία είναι από τις βασικές καθώς το μάθημα του προγραμματισμού της Γ Λυκείου αποτελεί πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα και οι υποψήφιοι μαθητές δεν έχουν ακόμη διδαχθεί ούτε μία ώρα. Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι ούτε και πέρυσι καλύφθηκε η θέση του καθηγητή της Πληροφορικής με αποτέλεσμα ήδη να υπάρχουν μεγάλα κενά στα παιδιά.

Επίσης κενές παραμένουν οι θέσεις εκπαιδευτικών Φυσικής, Μαθηματικών, 2ης ξένης γλώσσας, Oικονομικών, Mουσικής και Eικαστικών. Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από τη Διεύθυνση του Σχολείου μας είναι ότι εντός της εβδομάδας θα καλυφθούν οι θέσεις Φυσικού, Μαθηματικού και Eικαστικών. Δεν έχουμε καθόλου εικόνα για το τι θα γίνει για τις υπόλοιπες ειδικότητες.
Οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου με Λ.Τ. Γλώσσας Σκοπέλου εξέφρασαν σήμερα την αγανάκτησή τους για τη σημερινή κατάσταση του σχολείου.

Ως πότε κύριοι τα παιδιά μας θα ξεκινούν τα μαθήματά τους μετά τα Χριστούγεννα; Πως θα καλύψουν τη διδακτέα ύλη όταν έχουν ήδη χάσει τη μισή χρονιά; Πως θα δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις οι μαθητές της Γ Λυκείου και θα συναγωνιστούν μαθητές από τα σχολεία όλης της χώρας; Ως πότε τα δικά μας παιδιά θα αντιμετωπίζονται ως παιδιά κατώτερου Θεού;
Απαιτούμε την άμεση και μόνιμη κάλυψη των κενών θέσεων του σχολείου μας και ζητάμε συντόμως την έγγραφη απάντησή σας επί του θέματος.
Το Δ. Σ. τουΣυλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων
Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις
Γλώσσας Σκοπέλου

Video….

Πίνακας αποδεκτών:
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,
Περιφεριακή Δ/νση Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας
Κοινοποίηση:
Δήμο Σκοπέλου
Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκοπελου
Διευθύντρια Γυμνασίου με Λ.Τ. Γλώσσας Σκοπέλου
ΜΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ