Ασθενής «πλάκωσε στο ξύλο» νοσηλεύτρια

0
4
Ασθενής «πλάκωσε στο ξύλο» νοσηλεύτρια

Νοσηλεύτρια που εργάζεται στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρόφιμο που αντιμετωπίζει βαριά ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, καθημερινά αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ενώ κανείς από την Διοίκηση δεν απαντά στο ερώτημα «για ποιον λόγο βρίσκεται παράνομα στο Ίδρυμα ένας τέτοιος τρόφιμος;».

Βάσει του καταστατικού, ψυχιατρικά περιστατικά δεν μπορούν να νοσηλεύονται εκεί. Όμως οι φασαρίες είναι καθημερινές και πλέον υπάρχει κίνδυνος για εργαζόμενους και άλλους τροφίμους.

«Η δομή γίνεται στην κυριολεξία άνω κάτω» μας είπε εργαζόμενος και προσθέτει: «Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του εν λόγω ασθενούς είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σωματικές κακώσεις νοσηλεύτρια νυχτερινής βάρδιας. Οι συνθήκες εργασίας των συναδέλφων είναι τραγικά επικίνδυνες. Τα μεροκάματα του τρόμου δεν έχουν τέλος, αφού και οι ελλείψεις προσωπικού είναι τραγικές και έρχονται με την σειρά τους να προστεθούν στο ήδη βεβαρημένο κλίμα που επικρατεί. Ο χώρος του Ασύλου Ανιάτων δεν πρέπει να φιλοξενεί ψυχιατρικά περιστατικά και η διοίκηση πρέπει και οφείλει να πράξει τα αυτονόητα άμεσα!»

Οι εργαζόμενοι κάνουν έκκληση στη διοίκηση να παρέμβει και να βρει λύση ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα!

Πηγή: pelop.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή