Αυτή η εξαιρετικά προσιτή τσάντα που λατρεύουν οι influencers κοντεύει να ξεπεράσει σε αξία τα εμβληματικά σχέδια της Hermès

0
10

Πότε ένα κομμάτι αποκτάει το λαμπερό status του ”it”; Όταν τα βίντεο στο Tik Tok κατακλύζουν τη σελίδα ”For You”; Όταν οι πιο επιφανείς προσωπικότητες της διεθνής shobiz το επιλέγουν; Όταν οι αμέτρητες αναρτήσεις των influencers το επιδεικνύουν, δείχνοντας πως κατάφεραν να το αποκτήσουν; Μπορείς να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, ωστόσο, ένα αξεσουάρ έχει ”τικάρει” όλα τα προαναφερθέντα σενάρια στο χώρο των media και έχει καταφέρει να γίνει ”it”. Δώσε προσοχή: Δεν κάνουμε λόγο για ένα αξεσουάρ που θα φορεθεί όσο κανένα άλλο τους επόμενους μήνες και θα εξαφανιστεί μετά από αυτούς. Δεν θα αναφερθούμε σε ένα πολυτελές fashion piece που θα χρειαστεί ένας χρόνος -στην καλύτερη περίπτωση- για να το αποκτήσεις. Αντιθέτως, πρόκειται για μία τσάντα με προσιτή τιμή, που βρίσκεται στην αγορά σχεδόν μία δεκαετία και αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Η shopping τσάντα της Telfar είναι η τσάντα που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Το unicorn fashion brand με την πλέον iconic τσάντα κοντεύει να ξεπεράσει την αξία της Hermès

Το brand Telfar έχει τις ρίζες του στην Αμερική, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη. Δημιουργήθηκε το 2005 από τον Λιβεριανό-αμερικανό σχεδιαστή μόδας Telfar Clemens, ο οποίος έχει ως στόχο να δημιουργεί unisex συλλογές με σχέδια, που δεν υπάρχουν στην αγορά. Μέσα από τα designs του αναφέρεται στην queer κοινότητα, την υπερκατανάλωση και τις παθογένειες της κοινωνίας του -κάτι που έκανε προτού αυτά γίνουν hashtags στα social media. Είναι ένας σχεδιαστής που ξεχωρίζει με την ευρηματικότητα του και το δημιουργικό DNA του. Είναι αρκετά αντιπροσωπευτικός για την πορεία του ο χαρακτηρισμός που έδωσε στον εαυτό του πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξη στο ”Dazed” : ”Θα ήθελα να γίνω ο Michael Kors αλλά έχοντας έναν σκοπό”.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ