Αύξηση τελών ύδρευσης και καθαριότητας στο Δήμο Αλοννήσου

0
19
Alonissos Patitiri

Σε αύξηση τόσο των τελών ύδρευσης όσο και των τελών καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Αλοννήσου για το 2018 μετά την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα δύο επίμαχα θέματα συζητήθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης με αντιδράσεις τόσο από πλευράς Δημοτικών Συμβούλων όσο και δημοτών. Παρά τις δύο αρνητικές ψήφους από την πλευρά της πλειοψηφίας και με απούσα την αντιπολίτευση πλην ενός, ο οποίος ψήφισε επίσης αρνητικά, πέρασαν τελικά κατά πλειοψηφία και τα δύο θέματα.
Έτσι, παρά τις υποσχέσεις για μείωση των τελών ύδρευσης μετά την πρόσφατη υπογραφή πενταετούς σύμβασης με την εταιρία διαχείρισης της μονάδας αφαλάτωσης, οι δημότες της Αλοννήσου καλούνται τώρα να πληρώσουν ακριβότερα τα πρώτα 20 κυβικά μέτρα κατανάλωσης από το ήδη πανάκριβο νερό της αφαλάτωσης και σχεδόν στη διπλάσια τιμή το νερό από τις γεωτρήσεις. Τέλος, αύξηση 30% αποφασίστηκε για τα τέλη καθαριότητας, κάτι που έρχεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα ήδη βεβαρημένα με πολλαπλά έξοδα νοικοκυριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ