Βενέτης: “Πρόθεσή μας να δώσουμε εισιτήρια στον Αρη”

0
4

Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη στο Metropolis 95.5

Ο αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου, Βασίλης Βενέτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως αν μπορούσε να επιλέξει έναν παίκτη του Αρη να μην παίξει, αυτός είναι ο Μορόν, ενώ τόνισε πως παρά τις λίγες πιθανότητες της Νίκης, θα παίξει, για να κερδίσει, πληροφορώντας ότι πρόθεση της Νίκης είναι να δώσει εισιτήρια στον Αρη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έτσι όπως είναι η κατάσταση στο δεύτερο αγώνα με τον Άρη θα υπάρξουν εισιτήρια, γιατί απαγόρευση έχουν μόνο οι ομάδες της Super League 1. Η πρόθεσή μας είναι να δώσουμε εισιτήρια, παραδοσιακά θέλουμε να φιλοξενούμε όλες τις ομάδες.

Για εμάς το παιχνίδια με τον Άρη είναι γιορτή, όχι ότι δεν θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πλέον η διαφορά μεταξύ κατηγοριών είναι μεγάλη, ειδικά στα μπάτζετ, αλλά είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το 2006 είχε φτάσει ξανά στα προημιτελικά του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ενώ παλιότερα είχε φτάσει και στα ημιτελικά.

Η Νίκη Βόλου παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται πάντα για να κερδίσει. Το ίδιο θα κάνουμε και αύριο με τον Άρη, παρότι οι πιθανότητες είναι λίγες. Αν μπορούσα να επιλέξω ένα παίκτη του Άρη να μην αγωνιστεί, θα ήταν ο Μορόν.

Επειδή παρακολουθώ τον Άρη, φέτος έχει πολύ καλή ομάδα. Ο Μάντζιος έχει στρώσει την ομάδα, το ίδιο είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Πρέπει να στηρίξουν τους Έλληνες προπονητές, ειδικά στην πρώτη κατηγορία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή