Βόλος: Έπεσε σε αυτοκίνητο στα φανάρια και τραυμάτισε πατέρα και γιο

0
4

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, είχε πιεί και δεν έδειξε την απαραίτητη προσοχή στον δρόμο

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, είχε πιεί και δεν έδειξε την απαραίτητη προσοχή στον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει σε αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο σε σηματοδότη στην οδό Λαρίσης και να τραυματίσει πατέρα και γιο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.
Το τροχαίο προκάλεσε ένας ρομ τον Νοέμβριο του 2020, όταν ήταν 21 χρονών και χθες καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, χωρίς αναστολή, μετατροπή και η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, που σημαίνει ότι εάν εντοπιστεί και συλληφθεί θα οδηγηθεί στην φυλακή. Ο κατηγορούμενος, που είναι κάτοικος του οικισμού Ρομά Αλιβερίου και δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.
Ήταν Νοέμβριο του 2020 όταν ο κατηγορούμενος οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Λαρίσης, στο ύψος της γέφυρας, όταν έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στον σηματοδότη, τραυματίζοντας πατέρα και γιό που επέβαιναν στο όχημα και προκαλώντας υλικές ζημιές.
Στη δίκη κατέθεσαν μάρτυρες, που βοήθησαν τους τραυματίες όταν έγινε το ατύχημα και υποστήριξαν ότι πατέρας και γιος δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει τα προβλήματα που τους προκάλεσε ο τραυματισμός τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή