Γνωστή Drag Queen κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή

Την τελευταία της πνοή άφησε πάνω στη σκηνή μια δημοφιλής drag queen στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ώρα που συμμετείχε σε drag show σε γνωστό μαγαζί στη Φιλαδέλφεια.

Το βράδυ της 12ης Σεπτέμβρη, την ώρα που η δημοφιλής περφόρμερ, Valencia Prime, συμμετείχε σε παράσταση σε γνωστό μπαρ της Φιλαδέλφειας, εντελώς ξαφνικά, σωριάστηκε μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων θεατών.

Η Valencia ήταν μια τρανς γυναίκα μόλις 25 ετών, γνωστή drag queen στη Φιλαδέλφεια της Πενσιλβανία και ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο – όπως λέγεται – από την LGBTQ+ κοινότητα της χώρας της. Η ίδια αυτοχαρακτηριζόταν ως «Philadelphia’s Plus Size Dancing Diva»

Συγκεκριμένα, την ημέρα που σημειώθηκε η τραγωδία πρωταγωνιστούσε σε μία δική της παράσταση στο νυχτερινό κέντρο «Tabu» της Φιλαδέλφειας. Την ώρα που χόρευε πάνω στη σκηνή ξαφνικά κατέρρευσε. Πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή. Κανείς δεν μπορούσε αρχικά να εξηγήσει τον ξαφνικό αυτό θάνατό της.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο απρόσμενος θάνατος της Prime αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, ενώ προέκυψε πως η ίδια έπασχε από κάποια καρδιαγγειακή νόσο.

prime2

«Θρηνούμε την απώλεια ενός πολύ φωτεινού και ανερχόμενου αστεριού της κοινότητα; και ενός ανθρώπου που ήταν πάντα γεμάτος ζωή και θετικότητα», ανάρτησε το γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Instagram. «Αποχαιρετούμε τη Valencia Prime, αλλά δεν θα ξεχάσουμε το φως που έφερε στη σκηνή μας».

«Ήταν μια λαμπερή και όμορφη σταρ, η ανιδιοτέλεια και η καλοσύνη είχαν γίνει αισθητές από όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Δεν θρηνώ μόνο για την φίλη μου, αλλά και για την απώλεια που υπέστη η ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η Valencia ήταν μια καθοριστική επιρροή», έγραψε μία στενή της φίλη στο Facebook.

Ένας έρανος GoFundMe μάλιστα δημιουργήθηκε για λογαριασμό των αγαπημένων προσώπων της Prime για τα έξοδα κηδείας και ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό του στόχο που ήταν $8.000.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή