ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας: «Κρούσμα» αυταρχικής συμπεριφοράς σε εργαζόμενη από Αντιδήμαρχο Σκοπέλου…

0
53
Εργατικό ατύχημα στην Υπηρεσία Πρασίνου καταγγέλλει η ΔΑΣ ΟΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

«Κρούσμα» αυταρχικής συμπεριφοράς σε εργαζόμενη από Αντιδήμαρχο Σκοπέλου

Σε απαράδεκτη φραστική επίθεση εναντίον εργαζόμενης που έκανε χρήση άδειας ασθενείας προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου κ. Ν. Βαφίνης. Αυτήν τη φορά διεκδίκησε και ρόλο… ελεγκτή ιατρού, καθώς αμφισβήτησε ακόμη και την ιατρική βεβαίωση, ενώ πρόκειται για παροδικό πρόβλημα υγείας που επιδεινώθηκε από την μη ύπαρξη θέρμανσης στο κτίριο την προηγούμενη μέρα.

Παρά το γεγονός ότι η συναδέλφισσα ακολούθησε όλη την προβλεπόμενη διαδικασία για χρήση της άδειας, απαίτησε μάλιστα χρησιμοποιώντας φρασεολογία του τύπου «θα σου κόψω τις μαγκιές» την προηγούμενη ενημέρωσή του για τη λήψη αναρρωτικής άδειας, δηλαδή να ρωτάμε και αν θα αρρωστήσουμε κιόλας!!!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα αυτό που έχει κόψει σίγουρα η Δημοτική Αρχή είναι μία (1) μόνιμη θέση εργαζομένου ΚΕΠ, που θα συμπεριλαμβανόταν στην προκήρυξη 7Κ/2021 και θα έδινε μια λύση στο δραματικό πρόβλημα υποστελέχωσης, καθώς αυτήν τη στιγμή το ποσοστό κάλυψης είναι στο 50% και οι εργαζόμενες υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταποκριθούν.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές από αιρετούς  αναπτύσσονται στο πλαίσιο της αντεργατικής πολιτικής,  του αυταρχισμού και της καταστολής που ασκείται από τη σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και διαχρονικά από τις κυβερνήσεις του  κεφαλαίου. Φυσικά,  δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες από τους εργαζόμενους, με επόμενο σταθμό τη  μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 6ης Απρίλη και στη συγκέντρωση στη Σκόπελο, στις 10.30 το πρωί στην Παραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ