Δείτε τον προπονητή iPhone να παρακινεί την ομάδα του ενάντια στις νέες δυνατότητες του Pixel

0
3

H Google κυκλοφόρησε τη νέα διαφήμιση της σειράς #BestPhonesForever με τίτλο “The Big Game” και είναι άκρως αθλητική. Αυτές οι εξαιρετικά δημοφιλείς διαφημίσεις χρησιμοποιούν κινούμενα σχέδια stop motion για να απεικονίσουν μια φιλία μεταξύ του iPhone και των συσκευών Pixel.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Google αναδεικνύει και προωθεί τις δυνατότητες των Pixel και χτυπάει το iPhone σε αυτά που θεωρεί αδυναμίες του, αλλά με έναν τρόπο που κάνει αρεστές τις διαφημίσεις στους θαυμαστές και των δύο εταιρειών.

Στη διαφήμιση είμαστε στο ημίχρονο στο Big Game μεταξύ των iPhone και των Pixel και ο προπονητής iPhone προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας του. “Ξέρω ότι φαίνεται πως η δυναμική αλλάζει, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα”, τους λέει. ‘Ναι κόουτς αλλά η άλλη ομάδα συνεχίζει να αποκτά νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης”, απαντά ένας παίκτης.

Ένας άλλος παίκτης λέει ότι η άλλη ομάδα έχει “Circle to Search”. Αυτή είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν χρήστη Pixel να κυκλώνει κάτι σε μια φωτογραφία και να λαμβάνει αποτελέσματα αναζήτησης για αυτό το αντικείμενο. Τα Pixel μόλις την απέκτησαν με έκτακτο Feature Drop Ιανουαρίου.

Ένας ακόμα αναφέρει τη λειτουργία Video Boost του Pixel 8 Pro που στέλνει ένα βίντεο στην Google για βελτιωμένη επεξεργασία με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι συντετριμμένοι από αυτά τα χαρακτηριστικά. «Είμαστε καταδικασμένοι», λέει ένα iPhone. Αλλά ο προπονητής iPhone δεν θέλει να ακούσει τίποτα από αυτά. Καθώς η μουσική ποδοσφαίρου παίζει στο παρασκήνιο, ο προπονητής λέει: “Φτάνει! Σίγουρα, η Team Pixel απέκτησε προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για να διορθώσει ομαδικές φωτογραφίες και να συνοψίσει τις εγγραφές και να μειώσει το θόρυβο στα βίντεο. Αλλά δεν έχει σημασία τι έχετε στο εσωτερικό. Αυτό που μετράει είναι το εξωτερικό”.

Ο προπονητής επισημαίνει ότι τα μοντέλα iPhone Pro είναι ελαφρύτερα, έχουν άκρες με περίγραμμα και «μια θύρα φόρτισης με διαφορετικό σχήμα». Ο προπονητής συνεχίζει λέγοντας, “Δεν χρειάζεστε φανταχτερή τεχνητή νοημοσύνη για να επεξεργάζεστε φωτογραφίες και να προβάλλετε ανεπιθύμητες κλήσεις. Συγκεντρωθείτε! Αυτή είναι η στιγμή μας. Ας επιστρέψουμε εκεί έξω. Και φροντίστε να θυμούνται για πάντα τη νύχτα που έπαιξαν με την ομάδα που τόλμησε να μετατρέψει έναν διακόπτη σε action button”.

Η διαφήμιση τελειώνει όταν το iPhone λέει στp Pixel: “Έχασα το βιβλίο στρατηγικής μου. Μπορώ να δανειστώ το δικό σας;” Εδώ υπονοεί ότι το iPhone έχει χάσει το δρόμο του και ότι το Pixel, με τη χρήση των χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης, ξέρει πού πηγαίνει στην αγορά των smartphone. Ωστόσο, ακούσαμε ότι το iOS 18 θα είναι μια τεράστια ενημέρωση για το iPhone με πολλές νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και θα πρέπει να περιλαμβάνει μια τεράστια βελτίωση για το Siri.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ