Δεν «καίει» τη Νίκη το φύλλο αγώνος

0
3

Οι άνθρωποι της Νίκης έλαβαν γνώση του ηλεκτρονικού πλέον φύλλου αγώνα και διαπίστωσαν με σχετική ανακούφιση ότι οι αναφορές του διαιτητή κ. Πουλόπουλου για όσα έγιναν από κάποιους οπαδούς της Νίκης στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ Β’ δεν είναι τέτοιες, που να δημιουργούν μεγάλη ανησυχία για ένα μεγάλο πρόστιμο.

Βέβαια, όλα θα κριθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης και αφού πρώτα η κυανόλευκη ΠΑΕ κληθεί σε απολογία, ωστόσο υπάρχουν ελπίδες ότι το πρόστιμο που θα της επιβληθεί, δεν θα είναι κάτι δυσβάσταχτο για την τσέπη των διοικούντων, που έχουν … κουραστεί να πληρώνουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναγιωτίδης έχει πάρα πολλές πιθανότητες επιστρέψει σε αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη Χαλάστρα στις 14.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Δύσκολα θα είναι σ’ αυτήν ο Κάσσος, που έχει πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο, ενώ ο Μιράντα έκανε σήμερα Τετάρτη προπόνηση, έχοντας επιστρέψει στον Βόλο μετά από σχεδόν δύο μήνες το απόγευμα της Τρίτης (6/2).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή