Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες της Google για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro

0
8
Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες της Google για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Έχουμε πει ότι η επόμενη εκδήλωση αποκάλυψης της Google θα είναι στις 6 Οκτωβρίου. Εκεί θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αλλά ίσως δούμε και το Pixel Watch. Oι προπαραγγελίες, δε, θα ξεκινήσουν την ίδια μέρα.

Τώρα, το 9to5google δημοσίευσε φωτογραφίες από τις έξι επίσημες θήκες της Google για τις συσκευές. Οι χρωματικές επιλογές Pixel 7 περιλαμβάνουν το Lemongrass (κίτρινο/πράσινο), το Obsidian (μαύρο) και το Chalk (ανοιχτό γκρι). Οι χρωματικές επιλογές για το Pixel 7 Pro είναι Hazel (σκούρο πράσινο), καθώς και Obsidian (μαύρο) και Chalk (ανοιχτό γκρι).

pixel 7 pro, Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες της Google για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro

pixel 7 cases

Οι φετινές αλλαγές είναι πως τα χρώματα είναι πλέον συμπαγή και όχι ημιδιαφανή. Και αντί να χρησιμοποιείται ένα μαλακό, εύκαμπτο υλικό για την κάλυψη του κουμπιού λειτουργίας και των ρυθμιστών έντασης ήχου, αυτά κατασκευάζονται τώρα από ένα συμπαγές υλικό όπως σκληρό πλαστικό ή μέταλλο. Αυτό θα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στο χρήστη όταν έχει φορεμένη τη θήκη στη συσκευή του.

Θυμίζουμε πως για τις θήκες της σειράς 6 υπήρχαν παράπονα για κιτρίνισμά τους και ίσως γι’ αυτό τώρα τα χρώματα είναι πιο συμπαγή και αδιάφανα.

pixel 7 pro, Διέρρευσαν οι επίσημες θήκες της Google για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro

pixel 7 pro cases

Οι περσινές θήκες κοστίζουν 29 $ και δεν αναμένονται σοβαρές διακυμάνσεις στις φετινές.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ