Διαβητικός ο ληστής που έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε το θύμα να τον κυνηγάει με τα εσώρουχα

0
2
Διαβητικός ο ληστής που έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε το θύμα να τον κυνηγάει με τα εσώρουχα

Νέα στοιχεία για τη ληστεία στο Ναύπλιο. Στα χέρια της αστυνομίας και μία γυναίκα που όπως διαπιστώθηκε ήταν συνεργός στο χτύπημα. Ο δράστης που έπαθε εγκεφαλικό παραμένει σε νοσοκομείο…

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μεταφέρθηκε ένας εκ των δύο ληστών του Ναυπλίου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έπαθε εγκεφαλικό και έχασε τις αισθήσεις του. Στα χέρια της αστυνομίας και ο συνεργός του, όπως επίσης και μία γυναίκα από το Άργος, που διαπιστώθηκε ότι τους μετέφερε στη γειτονιά που χτύπησαν.

Οι δυο δράστες μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε διαμέρισμα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες. Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας την γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία».

Η αστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει. Οι ληστές διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή