Δωρεά 130 κιλών τροφίμων στη Σκιάθο από τη Bofrost

0
16
Bofrost

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας bofrost.gr, η εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Κυπαρισσού που έλκει την καταγωγή της από τη Σκιάθο, δώρισε 130 κιλά τρόφιμα, στο Δήμο Σκιάθου, για τις άπορες οικογένειες του νησιού, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σκιάθου, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε 36 οικογένειες, οι οποίες ενισχύονται με ποικίλους τρόπους, κατά τη διάρκεια του έτους, από δράσεις των συλλόγων, τις οποίες συντονίζει ο Δήμος.

Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία, για την πολύτιμη προσφορά της, με την οποία συνέβαλε στην υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη, και ευελπιστεί σε μελλοντική συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Χριστίνα Σώζου, υπεύθυνη της εταιρείας και στον Απόστολο Σκούρα, για τη συμβολή του στη δράση.

Μέσα από τέτοιες συνέργειες Δήμου και ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων, πέρα από το απτό αποτέλεσμα, στόχος είναι η καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης, απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος συγχαίρει την εταιρεία για τη χρήσιμη και παραδειγματική ενέργεια, που δεν μπορεί παρά να είναι δείκτης ευαισθησίας και πολιτισμού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ