Δύο ακόμα ανανεώσεις ανακοίνωσε ο μπασκετικός Γ.Σ.Α.

Παραμένουν …κάτοικοι Αλμυρού οι Τάσσος και Παπούλιας

Για ακόμα ένα χρόνο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον Δισκοβόλο στο στήθος οι Τάσσος και Παπούλιας. Οι ιθύνοντες του μπασκετικού Γ.Σ.Α. έχουν διαμηνύσει προς όλες τις πλευρές ότι η ομάδα κατά 90% θα είναι η ίδια με πέρυσι με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις κι αυτό κάνουν πράξη, με τις δύο τελευταίες –χρονικά- ανανεώσεις. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις των Φώτη Τάσσου και Παναγιώτη Παπούλια, αναφέρουν τα εξής:
«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Φώτη Τάσσο.
Ο θηριώδης Center θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα του Αλμυρού και με τη μαχητικότητα που διαθέτει θα βοηθήσει στα μέγιστα το Σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. Αλμυρού εύχεται στον Φώτη Υγεία, Δύναμη και Πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση για τον Παπούλια
«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Παναγιώτη Παπούλια.
Ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό του Συλλόγου και γενικά τη πόλη του Αλμυρού θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το Δισκοβόλο στο στήθος.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ. Αλμυρού εύχεται στον Παναγιώτη Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή