Είναι επίσημο – η Thomson έγινε TUI!

0
17
Thomson TUI

Τα καταστήματα – περισσότερα από 600 – της Thomson λανσαρίστηκαν επισήμως με το όνομα TUI και η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια «μνημειώδη» διαφημιστική καμπάνια για την αλλαγή της επωνυμίας της.

Τριάντα καταστήματα κάθε νύχτα «άλλαζαν το όνομα τους» τις τελευταίες εβδομάδες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα έχουν νέες στολές και το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της Thomson θα μετακινηθεί στο Tui.co.uk.

Τα 4.000 άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό της εταιρείας άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες την περασμένη εβδομάδα, καθώς η εταιρεία τελικά αποχαιρετά το όνομα Thomson μετά από περισσότερα από 50 χρόνια.

Ο Nick Longman, διευθύνων σύμβουλος της TUI στο Ην. Βασίλειο και στην Ιρλανδίας, δήλωσε: «Ως Thomson εκσυγχρονίσαμε τια πακέτα οργανωμένων διακοπών και ως TUI θα επεκτείνουμε τα όρια ακόμα περισσότερο».

Η εκστρατεία πολλών εκατομμυρίων λιρών της TUI εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική διαφήμιση 60 δευτερολέπτων από σήμερα (19 Οκτωβρίου), στην οποία μια γυναίκα γίνεται «το αστέρι στο φινάλε επικών διακοπών» με το προσωπικό της TUI να την βοηθά με ένα «εξ ολοκλήρου εξατομικευμένο» ταξίδι.

Η TUI θα έχει την πρώτη θέση στην αρχική σελίδα του YouTube, θα τρέξει ραδιοφωνική διαφήμιση 30 δευτερολέπτων και θα έχει διαφημίσεις σε εθνικές εφημερίδες.

Περισσότεροι από 6.000 διαφημιστικές πινακίδες σε μεγάλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου θα μπουν σε στάσεις λεωφορείων, σιδηροδρομικών σταθμών, λεωφορεία και σε μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

Ο ταξιδιωτικός γίγαντας εισήγαγε σιγά σιγά την αλλαγή ονόματος σε TUI με το σύνθημα: «We cross the T’s, dot the I’s and put U in the middle» τους τελευταίους έξι μήνες.

Η Thomson Holidays ιδρύθηκε το 1965 ως μέρος του Thomson Travel Group μετά την εξαγορά των Skytours, Riviera, Luxitours, Gaytours και Britannia Airways από τον επιχειρηματία Roy Thomson.

Ο όμιλος TUI υποστηρίζει ότι είναι πλέον η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στον κόσμο με βάση τον αριθμό των επιβατών. Είχε κέρδη 1 δισ.€ με κύκλο εργασιών 17,2 δισ.€ για το οικονομικό έτος 2015-16. Περιλαμβάνει την TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, την First Choice, την TUI Airways, η οποία αντικαθιστά την Thomson Airways και την Marella Cruises, η οποία αντικαθιστά την Thomson Cruises.

money-tourism

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ