Εβδομάδα διακοπών για τους λογιστές μέλη του Σ.Φ.Ε.Ε

Καμία εργασία είτε δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως δεν θα εκτελείται, με κάποιες επείγουσες εξαιρέσεις, στα λογιστικά γραφεία μελών του Σ.Φ.Ε.Ε.Μ από τις 13 έως τις 21 Αυγούστου 2022. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας:

Φέτος και μετά από σχεδόν τρία χρόνια αδιάκοπης εργασίας και άγχους για όλους εμάς και τους συναδέλφους μας ,το Δ.Σ. του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μαγνησίας αποφασίζει το κλείσιμο λόγω διακοπών όλων των γραφείων-λογιστών μελών του Συλλόγου μας από τις 13/8/2022 έως και τις 21/8/2022.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε διότι όπως όλοι γνωρίζετε ο κλάδος του Λογιστή – Φοροτεχνικού τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από χίλια κύματα βάζοντας πλάτη σε όλη την γραφειοκρατία που προέκυψε λόγω της πανδημίας , βλέποντας τους κόπους μας να αναγνωρίζονται από ελάχιστους έως και κανέναν σε κάποιες περιπτώσεις. Η ξεκούραση για κάποιες ημέρες του χρόνου ενώ θα έπρεπε να είναι κάτι αυτονόητο έχει γίνει ένα είδος πολυτελείας για τους λογιστές και γι’ αυτό ζητάμε την απαραίτητη κατανόηση από όλους σας.

Τα λογιστικά μας γραφεία κατά τις ημέρες των διακοπών από 13/8/2022 έως 21/8/2022:
• Δεν θα εκτελούν καμία εργασία είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως (εξαιρέσεις μπορεί να υπάρξουν αλλά μόνο για κάτι εξαιρετικά επείγον και εφόσον είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί από τους συναδέλφους).

Καλούμε τους αγαπητούς πελάτες-συνεργάτες-επιχειρηματίες που συνεργαζόμαστε να επικοινωνήσουν με τα λογιστικά μας γραφεία πριν τις παραπάνω ημερομηνίες έτσι ώστε να προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν την συγκεκριμένη περίοδο και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα που εξυπηρετούν μέλη του συλλόγου μας ή πελάτες τους (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ, Δήμοι, Πολεοδομία, Επιμελητήρια, Περιφέρεια κτλ.) να δείξουν ιδιαίτερη κατανόηση σε τυχόν δυσκολίες διεκπεραίωσης των εργασιών τους που μπορεί να εμφανιστούν την εβδομάδα αυτή.

Ευχόμαστε καλή και πολύ ξεκούραση σε όλους σας.
Καλό καλοκαίρι.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ε.Ε. Ν. Μαγνησίας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή