Αυξάνεται η διαθεσιμότητα των IPhone 13

Όπως πολλά άλλα προϊόντα, το iPhone έχει υποστεί τις συνέπειες της παγκόσμιας έλξης τσιπ που έχει επηρεάσει την παραγωγή και τη γενική διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι αποστολής για το iPhone 13 μετρώνται σε εβδομάδες, αν όχι μήνες σε ορισμένες τοποθεσίες.

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, ωστόσο, οι προμηθευτές της Apple κατάφεραν να μειώσουν την έλλειψη ορισμένων εξαρτημάτων, επιτρέποντας την επιτάχυνση της παραγωγής του iPhone 13 σύμφωνα με το Digitimes. Οι συνεργάτες της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple αρχίζουν να παρατηρούμε ότι το χάσμα μεταξύ της ζήτησης και της προσφοράς iPhone 13 σταδιακά μειώνεται χάρη στην αυξανόμενη παραγωγή πλακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων που είναι ενσωματωμένες στο iPhone.

Η Apple το περασμένο τρίμηνο είπε ότι η έλλειψη τσιπ και οι επιπλοκές που εμποδίζουν την παραγωγή λόγω της παγκόσμιας κρίσης υγείας της κόστισαν 6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, και ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Luca Maestri, προειδοποίησαν τους επενδυτές ότι ο αντίκτυπος της έλλειψης jeep αναμένεται να είναι μεγαλύτερος από έξι δισεκατομμύρια δολάρια για το ερχόμενο τρίμηνο των εορτών.

Όλες οι κατηγορίες προϊόντων της Apple από τα AirPods έως τα Mac έχουν δει σημαντικές αναβαθμίσεις τους τελευταίους μήνες που αναμένεται να προσελκύσουν πελάτες που αναζητούν αγορές για διακοπές.

Τα AirPods είναι ένα δημοφιλές δώρο διακοπών και η Apple κυκλοφόρησε το μοντέλο τρίτης γενιάς τον περασμένο μήνα. Τα νέα AirPods διαθέτουν τον σχεδιασμό από την προηγούμενη γενιά, ενώ περιλαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά, όπως Spatial Audio με παρακολούθηση κεφαλής, προσαρμοστικό EQ και βελτιωμένη αντοχή.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εορταστική περίοδο, η Apple έχει παρατείνει την πολιτική επιστροφών της έως τις 8 Ιανουαρίου του 2022, για όλες τις αγορές μεταξύ 1η Νοεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου. Η νέα πολιτική ισχύει για τα iPhone, iPad, mac, Apple watch, Apple TV, AirPods, HomePod mini και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ