Είσαι Developer; Κάνε Update στα Apps σου για το IPad Mini

Είσαι developer; Κάνε update στα apps σου για το iPad Mini

Οι προδιαγραφές της Liquid Retina οθόνης 8.3 ιντσών του iPad Mini απαιτούν αλλαγές και στις εφαρμογές που προορίζονται για εκείνο. Αυτό είναι ένα μήνυμα που στέλνει η Apple σε όλους τους developers.

Όσοι developers έχουν ακολουθήσει τις οδηγίες της Apple για το Auto Layout και τις δεδομένες κατηγορίες μεγεθών, δεν είναι αναγκαίο να προβούν σε αλλαγές. Η αλλαγή της κάθε εφαρμογής για να εμφανίζεται σωστά στην οθόνη των 8.3 ιντσών θα γίνεται αυτόματα, δεδομένου ότι έχει γίνει ο σχεδιασμός με βάση τις οδηγίες της Apple.

Όσοι, τώρα, έχουν δει το θέμα της δημιουργίας εφαρμογών κάπως πιο… δημιουργικά, ειδικά εκείνες οι εφαρμογές που έχουν στη λίστα info.plist τον κανόνα UIRequiresFullScreen=YES, με σκοπό όλα τα γραφικά στοιχεία να πηγαίνουν σε διαμόρφωση πλήρους οθόνης όταν επιλέγεται μια διαδικασία multitasking, τότε θα πρέπει να κάνουν ένα update της εφαρμογής τους με τη βοήθεια του SDK για το iOS 15.

Μερικές διορθώσεις είναι πάντοτε απαραίτητες για να λειτουργούν όλα τέλεια, όταν παρουσιάζεται κάτι νέο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ