Η TSMC απολύει εργαζομένους της για τις διαρροές

Η TSMC απολύει εργαζομένους της για τις διαρροές

Οι εταιρείες φαίνεται ότι ακολουθούν πολύ πιο αυστηρή πολιτική απέναντι στις διαρροές για νέα προϊόντα. Η TSMC απέλυσε 7 υπαλλήλους που πιστεύεται ότι έχουν διαρρεύσει εμπιστευτικές πληροφορίες σε τρίτους.

Ο Tim Cook έδωσε προσφάτως τον τόνο περί όσων κάνουν διαρροές και όλα δείχνουν ότι το πλαίσιο γίνεται πολύ πιο ασφυκτικό για εκείνους που βρίσκονται κοντά στην γραμμή παραγωγής των νέων μοντέλων και από άλλες εταιρείες. Η TSMC φαίνεται ότι ακολουθεί το παράδειγμα της Apple και αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου σε 7 υπαλλήλους που έδωσαν μυστικά σε τρίτους.

Το ανθρώπινο δυναμικό της TSMC έχει πλήθος 56.000 υπαλλήλων και έχει ακολουθήσει παρόμοια πολιτική και στο παρελθόν σε περιπτώσεις διαρροών. Παρόλα αυτά, η ίδια η εταιρεία τονίζει ότι έχει συγκεκριμένες αρχές που διέπουν τη λειτουργία των μονάδων παραγωγής της και περιμένει από τους υπαλλήλους της να συμμορφώνονται με αυτές. Αυτή η πολιτική είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Εμείς, βέβαια, περιμένουμε πώς και πώς τις διαρροές για να μαθαίνουμε το τι ετοιμάζουν οι κατασκευαστές…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ