Κρασάρει διαρκώς το Android 12 Beta; Υπάρχει λύση

Κρασάρει διαρκώς το Android 12 beta; Υπάρχει λύση

Η χρήση της beta έκδοσης ενός λειτουργικού συστήματος προϋποθέτει ότι θα είστε προετοιμασμένοι και για προβλήματα. Πολλοί χρήστες του Android 12 beta έχουν αναφέρει κρασαρίσματα εφαρμογών, αλλά το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί.

Λύση για το συνεχές κρασάρισμα των εφαρμογών στο Android 12 beta υπάρχει και είναι σχετικά εύκολο να την κάνει ο χρήστης. Αυτό που έχετε να κάνετε, εάν θέλετε να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να επιλέξετε το μενού των ρυθμίσεων, μετά να διαλέξετε τις εφαρμογές, έπειτα το όλες οι εφαρμογές και μετά επιλέγετε το Android System Webview, όπου επιλέγετε το Disable. Θα εμφανιστεί ένα pop up menu το οποίο ζητά επιβεβαίωση της επιλογής σας και είστε έτοιμοι.

Το πρόβλημα θυμίζει αρκετά εκείνο που έχει παρατηρηθεί με το WebView και σε παλαιότερες εκδόσεις του Android. H λειτουργία αυτή συνδέει εφαρμογές όπως το Gmail με τον Chrome browser για να προβάλλει web περιεχόμενο. Το ζήτημα στο Android 12 beta εκτιμάται ότι θα έχει λυθεί σύντομα μέσα από ένα update.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ