Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη. Ένας κλάδος της Toshiba θα αφορά στις συσκευές, ένας άλλος θα ασχολείται με τις υποδομές και ένας ακόμα θα ασχολείται με τις μπαταρίες και τις υπηρεσίες.

Η Toshiba Tec Corporation θα ασχολείται με τους εκτυπωτές, για σημεία ελέγχου barcodes και τις πωλήσεις, ενώ η Toshiba Devices Co. θα είναι η εταιρεία που θα ασχολείται με τους σκληρούς δίσκους και τις άλλες συσκευές. Τα έσοδα σε ετήσια βάση για αυτή την εταιρεία εκτιμάται ότι θα είναι κοντά στα 6.7 δισεκατομμύρια δολάρια και προφανώς είναι εκεί που θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον της παραγωγής.

Η Toshiba Infrastructure Service Co. είναι η εταιρεία που θα ασχοληθεί με τις ενεργειακές υποδομές, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με πελάτες κυβερνητικούς φορείς, ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία θα ασχολείται και με την κατασκευή μπαταριών. Μετά τον διαχωρισμό της από την Toshiba εκτιμάται ότι θα έχει έσοδα της τάξης των 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ