Τα OnePlus 9 Series θα έχουν οθόνη LTPO AMOLED

Το OnePlus 9 series θα έχει οθόνη LTPO AMOLED

Με τεχνολογία LTPO AMOLED θα είναι εφοδιασμένο τα νέα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro, που σημαίνει ότι θα επιτρέπεται να αλλάζει τη συχνότητα από το 1Hz έως τα 120Hz. Η ευελιξία αυτή θα του επιτρέπει να αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες.

Με την αλλαγή στη συχνότητα ανανέωσης της η οθόνη LTPO AMOLED του OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro θα μπορεί να έχει χαμηλό ρυθμό ανανέωσης σε συνθήκες που δεν είναι απαραίτητο το κάτι παραπάνω, όπως είναι η Always on screen, ή η στατική αρχική οθόνη και μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης όταν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες σε κάποιες εφαρμογές.

H οθόνη του OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro θα έχει πολύ γρήγορη απόκριση στο πάτημα του κατόχου του, ενώ ο Qualcomm Snapdragon 888 θα έχει ειδικό σύστημα ψύξης για ομαλή λειτουργία σε εφαρμογές gaming. Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα, κάνουν λόγο για ανάλυση 1440p στην οθόνη, με την φωτεινότητα να έχει 8192 βήματα ρύθμισης για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όλα δείχνουν ότι το OnePlus 9 θα δίνει έμφαση στο πεδίο της οθόνης.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ