Το νέο Home Dashboard του WebOS 6

Οι νέες τηλεοράσεις LG του 2021 έρχονται με λειτουργικό σύστημα WebOS και τη νέα έκδοση 6.0 που αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική αναβάθμιση από την πρώτη παρουσίαση του το 2014 και αποδεικνύει τη δέσμευσή της LG να προσφέρει υπηρεσίες, προϊόντα και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Απλά πατήστε το πλήκτρο με το “Σπιτάκι” στο ανανεωμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote και θα μεταφερθείτε αυτόματα σέ ένα νέο κόσμο προτάσεων και πληροφοριών αυτόν της νέας Home Dashboard του WebOS 6.0. Οι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με το WebOS προηγούμενων μοντέλων τηλεοράσεων της LG θα παρατηρήσουν αμέσως τη νέα ανανεωμένη αρχική οθόνη του WebOS 6.0 που έχει επανασχεδιαστεί για βελτιωμένη χρηστικότητα ώστε να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών συνηθειών κατανάλωσης περιεχομένου των θεατών.

Η νέα αρχική οθόνη είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει με μία ματιά πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, ειδοποιήσεις και περιεχόμενο. Το πρώτο tab, ο “Πίνακας πληροφοριών” παρέχει πληροφορίες για τον καιρό, την ημερομηνία και την ώρα. Στο μεσαίο tab εμφανίζονται χρήσιμες πληροφορίες και ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση της τηλεόρασής μας, που ανανεώνονται διαρκώς.

Στο tab “Αναζήτηση”, μπορούμε να κάνουν αναζήτηση για περιεχόμενο ανά τίτλο, ηθοποιό και είδος. Ακολουθεί η “Λίστα εφαρμογών” με τις αγαπημένες μας εφαρμογές τακτοποιημένες ανάλογα με το πόσο συχνά τις χρησιμοποιούμε. Ο “Πίνακας ελέγχου σπιτιού” πλέον είναι ενσωματωμένος μέσα στην νέα Home Dashboard του WebOS 6.0 ώστε με μια ματιά να αναγνωρίζουμε την κατάσταση των διασυνδεδεμένων. Στο tab “Live TV”, παρουσιάζονται τα τηλεοπτικά κανάλια με την πιο συχνή προβολή. Κανάλια που έχουμε παρακολουθήσει πρόσφατα για περισσότερο από 5 λεπτά.

Ακολουθεί η “Αθλητική ειδοποίηση” ενσωματωμένη και αυτή στη νέα Home Dashboard του WebOS 6.0 με τα αποτελέσματα των αγώνων της αγαπημένης σου ομάδας που παίζει στο EURO 2021. Στο τέλος του νέου Home Dashboa παρουσιάζονται προτάσεις από συνδρομητικές υπηρεσίες Video on Demand αλλά και από το YouTube. Αν θέλετε ακόμα περισσότερες προτάσεις για περιεχόμενο απλά ρωτήστε την τηλεόραση. Για παράδειγμα ζητήστε ταινίες και η τηλεόραση θα σας απαντήσει εμφανίζοντας ταινίες που θα σας ενδιέφερε να παρακολουθήσετε.

Το ThinQ AI μιλάει ελληνικά

Η LG με το WebOS 6.0 και LG ThinQ ΑΙ που μιλάει ελληνικά* προσφέρει σήμερα την καλύτερη και πιο διασκεδαστική εμπειρία που είχατε ποτέ με την τηλεόρασή σας. Με το WebOS 6.0 η τηλεόραση γίνεται το κέντρο ελέγχου του έξυπνου σπιτιού αλλά και ολόκληρου του ψηφιακού μας περιεχομένου με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και πάνω από όλα γρήγορο και αποδοτικό.

Μιλώντας στην τηλεόραση LG με WebOS 6.0 στα ελληνικά μπορείτε να την ρωτήσετε να σας πει τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες, λέγοντας απλά τη λέξη “Καιρός” και αν θέλετε να σερφάρετε στο ίντερνετ στη μεγάλη οθόνη της αυτή μπορεί να ξεκινήσει για εσάς τον browser λέγοντας της τη λέξη “Ίντερνετ”.

Αλλά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν ένα ακόμα λόγο να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή του EURO 2021 σε μια νέα τηλεόραση LG γιατί με την λειτουργία της “Αθλητικής Ειδοποίησης” τα αποτελέσματα των ομάδων θα εμφανίζονται ως ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν.

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αγώνες που ήδη έγιναν αλλά και αυτούς που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν, εσείς απλά πείτε στην τηλεόραση “Αθλητική Ειδοποίηση” και το πρόγραμμα του EURO 2021 θα εμφανιστεί αναλυτικά μπροστά σας.

H νέα Home Dashboard του WebOS 6.0 στις νέες τηλεοράσεις LG με ThinQ AI που μιλάει ελληνικά, θα κάνει τη ζωή σας μέσα στο σπίτι πιο ευχάριστη και αποδοτική.

*Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων & εντολών.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ