Το Twitter φέρνει τα Super Follows για όσους έχουν IPhone

Το Twitter ανακοίνωσε στις αρχές του Σεπτέμβρη πως έχει ξεκινήσει να τεστάρει μία νέα δυνατότητα δημιουργίας εσόδων, πού απευθύνεται στους χρήστες iOS. Η λεγόμενη λειτουργία Super Follows προορίζεται να επιτρέπει στους χρήστες του Twitter με περισσότερους από 10.000 ακόλουθους να κερδίζουν μηνιαία έσοδα προσφέροντας επιπλέον επίπεδο περιεχομένου και αλληλεπιδράσεις ως μηνιαία συνδρομή.

Αρχικά το Super Follows ήταν διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους χρήστες της είπα και στον Καναδά. Από σήμερα όμως όλοι οι χρήστες του Twitter στο iOS θα έχουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως εάν είστε χρήστης του Twitter με περισσότερους από 10.000 ακόλουθους και ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε Super Followed δημιουργός περιεχομένου.

Υπάρχουν τρεις τύποι μηνιαίων συνδρομών που μπορούν να επιλέξουν οι δημιουργοί περιεχομένου να προσφέρουν τους ακόλουθούς τους: 2,99$, 4,99$, 9,99$. Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να κάνετε Super Follow σε κάποιον, αλλά πρέπει να έχετε iPhone για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα.

Σύμφωνα με το Twitter, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κερδίσουν έως και το 97% των εσόδων από τις συνδρομές Super follow. Η εταιρεία δεν θα λάβει περισσότερο από 3% μερίδιο έως ότου κάνεις υπερβεί τα 50.000 σε κέρδη ζωής. Μετά από αυτό το σημείο, το μερίδιο του Twitter θα αυξηθεί έως και το 20% των μελλοντικών κερδών.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ