Τώρα μπορείς να κουρδίσεις την κιθάρα σου με το Google Search

Τώρα μπορείς να κουρδίσεις την κιθάρα σου με το Google Search

Έχουμε δει το Google Search να αναλαμβάνει διάφορους ρόλους, εκείνον του κουρδίσματος μίας κιθάρας δεν τον είχαμε φανταστεί. Το χρωματικό κουρδιστήρι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν πληκτρολογήσετε Google Tuner στην μηχανή αναζήτησης.

Η εν λόγω λειτουργία του Google Search θα αναλάβει να κουρδίσει την κιθάρα ή κάποιο άλλο μουσικό όργανο, αρκεί να έχετε συνδεδεμένο ένα μικρόφωνο στον υπολογιστή σας. Smartphones και laptops είναι ιδανικές επιλογές για τη χρήση αυτού του εργαλείου που σκοπό του έχει να σας λύσει τα χέρια, εάν θέλετε να πάτε στην πρόβα, αλλά το μόνο που έχετε μαζί σας, εκτός από την κιθάρα σας είναι ένα ταπεινό smartphone με σύνδεση mobile Internet.

Εάν τώρα, είστε επαγγελματίες μουσικοί και δεν σας ικανοποιεί η ποιότητα του tuner, θα πρέπει να τονίσουμε ότι εδώ δεν γίνεται λόγος για ένα επαγγελματικό εργαλείο, αλλά για μία λύση άμεσα διαθέσιμη με μια απλή σύνδεση στο Internet. Εάν το μικρόφωνό σας είναι καλό, η δουλειά θα γίνει σωστά, πάντως.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ