IOS και IPadOS 15.0

iOS και iPadOS 15.0.2: Η Apple συνιστά να το εγκαταστήσουμε άμεσα

Η Apple ξεκίνησε τη διάθεση του iOS 15.0.2 και iPadOS 15.0.2 με σημαντικές βελτιώσεις στο Apple CarPlay, τις φωτογραφίες και πολλά άλλα. Η Apple προτρέπει όλους τους κατόχους συσκευών της να τα εγκαταστήσουν.

Σύντομα θα ακολουθήσει η έκδοση iOS και iPadOS 15.1, στις οποίες θα υπάρχουν και κάποια νέα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Apple. Τα updates των λειτουργικών συστημάτων έρχονται για να διορθώσουν μια σειρά από κενά ασφαλείας και bugs που είχαν ανακαλυφθεί από την πρώτη παρουσίαση του iOS 15 και iPadOS 15 στις αρχές Σεπτεμβρίου, μέχρι και λίγες ημέρες πριν. Οι βελτιώσεις κρίθηκαν απαραίτητες για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.

Μερικές από τις διορθώσεις περιλαμβάνουν προβλήματα σε αποθηκευμένες φωτογραφίες από τα μηνύματα, καθώς και για το γεγονός ότι τα AirTags δεν εμφανίζονταν στην καρτέλα Find My Items. Βελτιώσεις υπάρχουν για το Apple CarPlay, καθώς και για ζητήματα που μπορούσαν να προκύψουν από το MagSafe. Στις διορθώσεις συμπεριλαμβάνονται και σημαντική κάλυψη κενών ασφαλείας.

Διαθέσιμο είναι πλέον και το WatchOS 8.0.1, το οποίο προσφέρει διορθώσεις για το λειτουργικό σύστημα του Apple Watch.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ