Εκτός λειτουργίας οι υπηρεσίες Teams και Outlook της Microsoft

0
6

Ζήτημα φέρονται να αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες Teams και Outlook της Microsoft, καθώς έχουν σταματήσει να λειτουργούν για όλους τους χρήστες.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι εξετάζει το πρόβλημα που έχει προκύψει, το οποίο επηρεάζει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Teams και Outlook, με αναφορές διακοπών να αναφέρουν ότι οι πλατφόρμες ήταν εκτός λειτουργίας για πολλούς χρήστες διεθνώς

Η Microsoft δεν αποκάλυψε τον αριθμό των χρηστών που επηρεάστηκαν από τη διακοπή, αλλά δεδομένα από τον ιστότοπο παρακολούθησης Downdetector έδειξε περισσότερα από 3.900 περιστατικά στην Ινδία και πάνω από 900 στην Ιαπωνία. Οι αναφορές διακοπών αυξήθηκαν επίσης στην Αυστραλία, στη Βρετανία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο ιστότοπος Downdetector παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας από πηγές, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων που υποβλήθηκαν από τους χρήστες στην πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, οι περισσότεροι χρήστες δεν μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα, να συμμετάσχουν σε κλήσεις ή να χρησιμοποιήσουν οποιεσδήποτε λειτουργίες, αναφέρει το Reuters.

Το Microsoft Teams, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 280 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των καθημερινών λειτουργιών για επιχειρήσεις και σχολεία, που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για να πραγματοποιούν κλήσεις, να προγραμματίζουν συναντήσεις και να οργανώνουν τη ροή εργασιών τους.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ