Εμβολιασμός: Χιλιάδες πολίτες διαμαρτύρονται κατά του εμβολίου στη Θεσσαλονίκη…

0
52
Θεσσαλονίκη

14-7-2021

Χιλιάδες αρνητές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού διαμαρτύρονται στη Θεσσαλονίκη για τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.

Με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα περιορισμού της πανδημίας και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Νωρίτερα, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, όπως «δεν περνάει ο φασισμός», «κάτω η χούντα του Μητσοτάκη», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» εκατοντάδες αρνητές του εμβολίου κατά του κορωνοϊού διαμαρτυρήθηκαν για τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.
Οι διαδηλωτές κινήθηκαν στις οδούς Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Αριστοτέλους και Λεωφόρου Νίκης ενώ σημειώνεται πως η πορεία έγινε υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Στη συνέχεια συγκέντρώθηκαν και πάλι στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου έγιναν ομιλίες και τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή».

voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ