Σκόπελος: Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή νεροποντή στο δρόμο του Αγίου Κωνσταντίνου…

0
150
ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1

Σκόπελος, 16-12-2020

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ

Να ληφθούν μέτρα τώρα για το δρόμο στον Άγιο Κωνσταντίνο!

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή στον ούτως ή άλλως «πληγωμένο»  δρόμο του Αγίου Κωνσταντίνου. Νέες κατολισθήσεις και ρωγμές στο «μπάλωμα» απειλούν την ασφάλεια των διερχομένων, το δε βράδυ με τον ελλιπή φωτισμό στο επίμαχο σημείο η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη.

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4

Η δημοτική αρχή έχει καθυστερήσει αναιτιολόγητα  στο συγκεκριμένο θέμα προστασίας της ζωής και της λαϊκής περιουσίας, σε αντίθεση με επουσιώδη προγράμματα που διαφημίζει,  έχοντας προχωρήσει μόνο σε μια πρόχειρη αποκατάσταση, την ώρα που είχε ήδη  πάρει  κάποια χρηματοδότηση από το Υπουργείο τον Απρίλιο. 

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν βέβαια και οι ευχαριστίες της δημοτικής αρχής σε βουλευτή της ΝΔ, που τάχα παρεμβαίνει «κατόπιν ενεργειών της», κάνοντας τη «χουβαρντού» με τα λεφτά του λαού. 

ΧΤΕΣ έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί η εκπόνηση της μελέτης και ΣΗΜΕΡΑ να είχαν  ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες για την άρτια με όλες τις προδιαγραφές αποκατάσταση του δρόμου που εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής και επαγγελματίες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί από τη δημοτική αρχή :

-άμεσο επανέλεγχο της οδού και μέτρα για την ασφάλεια των διερχομένων

-άμεση εκκίνηση των διαδικασιών για την ολοκληρωμένη αποκατάσταση του δρόμου  με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές.

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ