Τουρισμός: Νέα αποστολή Βρετανών δημοσιογράφων «μαγεύεται» από τη Σκόπελο!

0
34
Skopelos Photos 2 (1 Of 1)
Photo: Maria Dionisiou

Νέα αποστολή Βρετανών δημοσιογράφων «μαγεύεται» από τη Σκόπελο!

Νέα δημοσιογραφική αποστολή από τη Μεγάλη Βρετανία φιλοξένησε ο Δήμος Σκοπέλου μετά από πολύμηνο προγραμματισμό νέων δράσεων προβολής για  τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μετά τα γυρίσματα της ΕΡΤ-3 για προβολή στη Θεσσαλονίκη και την επίσκεψη δημοσιογράφων από το εμβληματικό «Reader’s Digest», τη «σκυτάλη» πήρε νέα δημοσιογραφική ομάδα που προσκάλεσε και φιλοξένησε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου μέσα στο προηγούμενο διάστημα. 

Πιο συγκεκριμένα, το νησί του Mamma Mia επισκέφθηκαν δύο πολύπειρες Βρετανίδες ταξιδιωτικές συντάκτριες που αρθρογραφούν για κορυφαία ΜΜΕ όπως η εφημερίδα UK Metro  που έχει εντυπωσιακή κυκλοφορία πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα. Τη φιλοξενία, τη ξενάγηση και την αναζήτηση ιδιαίτερων ταξιδιωτικών και ανθρωποκεντρικών θεμάτων ανέλαβε η Επιτροπή Τουρισμού με την προσωπική φροντίδα της Προέδρου Ιωάννας Ευσταθίου. Τα μονοπάτια, τα γραφικά χωριά, η αυθεντική φιλοξενία, η γαστρονομία, η φυσιολατρία και η τοπική κουλτούρα ήταν τα κυριότερα συστατικά του προγράμματος περιήγησης των δημοσιογράφων που αναχώρησαν από το νησί με τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλωστε, όπως τονίζει σχετικά η κυρία Ευσταθίου, «στόχος των διαδοχικών δράσεων προβολής δεν είναι απλά να αναδείξουμε «τον ήλιο και τη θάλασσα», αλλά να παρουσιάσουμε ένα σαφώς πιο διευρυμένο τουριστικό «προϊόν» της Σκοπέλου που μέρα με τη μέρα είναι γεγονός πως κερδίζει μεγαλύτερο «έδαφος» στις καρδιές και το μυαλό όλων των φίλων του προορισμού από Ελλάδα και εξωτερικό». Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού ευχαριστούν τις επιχειρήσεις SKOPELOS VILLAGE  και OLIA GREEN RESIDENCE για τις διαμονές τα εστιατόρια ΡΟΔΙ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ, την καφετέρια ΚΑΡΑΒΙΑ και την καντίνα του Τάσου Νάστα για την παροχή γευμάτων και την εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων MOTO CENTER για την παροχή του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια της διαμονής τους. 

Τέλος, με την ολοκλήρωση των δημοσιογραφικών αποστολών για το 2021, ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού λαμβάνουν την ευκαιρία να μεταφέρουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στις ακτοπλοϊκές εταιρίες ANES Ferries και Attica Group που στήριξαν τις προγραμματισμένες δημοσιογραφικές δράσεις για το τρέχον έτος, μέσω χορηγιών της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των συμμετεχόντων. 

Skopelos Photos (2 Of 8)
Photo: Maria Dionisiou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ