Επιτυχημένη παρουσία στην τουριστική έκθεση

0
15
Busy Show !
World Travel Market 2016, ExCeL London - Busy first day !

Ο Βόλος και το Πήλιο για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market που διεξήχθη στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2017.

Οι τρεις Δήμοι , Βόλου Ζαγοράς- Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, συμμετείχαν με το λογότυπο VOLOS – PELION  it’s true ως συνεκθέτες του ΕΟΤ  στο κεντρικό περίπτερο της Ελλάδας , που πήρε το πρώτο Βραβείο Best Stand Awards 2017 at World Travel Market London! Best Stand for doing Business.

Στο πλαίσιο της έκθεσης  επισκέφτηκαν το VOLOS PELION  it’s true δημοσιογράφοι για να αρθρογραφήσουν για την περιοχή καθώς πλέον είναι προορισμός με αυξανομένη δημοσιότητα  και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετακινήσουν τουρίστες στο Βόλο και το Πήλιο. Ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής συναντήθηκε με την υπουργό τουρισμού κα Κουντουρά  και συζήτησαν σχετικά  την εξωστρέφεια  της περιοχής  σε διεθνές επίπεδο.  Παράλληλα συναντήθηκε με τους  Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και τη διευθύντρια  του ΕΟΤ στο Λονδίνο, κα Αναγνωστοπούλου.

World Travel Market 2017

Παράλληλα Βολιώτες επαγγελματίες τουριστικών γραφείων έκαναν  συναντήσεις με επαγγελματίες άλλων χωρών, με σκοπό την εισροή τουριστών στην περιοχή.

Το πρόγραμμα προβολής  2017 του VOLOS PELION it’s  true συνεχίζεται, με την διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 10 -12 Νοεμβρίου  και τελειώνει το φετινό πρόγραμμα προβολής με την GRECHKA PANORAMA στην Πολωνία 1 -3 Δεκεμβρίου.

ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ