Ερωτικός μετανάστης δηλώνει ο γαμπρός που πήρε τη νύφη από εκκλησία με νεκροφόρα

0
6
Ερωτικός μετανάστης δηλώνει ο γαμπρός που πήρε τη νύφη από εκκλησία με νεκροφόρα

Ο γάμος τους, στη Σπάρτη ήταν βέβαιο ότι θα τους έδινε μια θέση και στην τηλεόραση. Γαμπρός και νύφη που στόλισαν νεκροφόρα και έφυγαν μέσα σε αυτή, δίνουν την πρώτη τους συνέντευξη…

Έγινε και αυτό στη Σπάρτη. Ένας γάμος επικός, με μια στολισμένη νεκροφόρα να κεντρίζει τα βλέμματα. Γαμπρός και νύφη το αποφάσισαν μαζί και το έκαναν πράξη. Οι εικόνες άρχισαν να ταξιδεύουν γρήγορα στο διαδίκτυο και το πρωί έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη. Οι νεόνυμφοι όχι μόνο δεν το έχουν μετανιώσει, αλλά αισθάνονται όπως λένε δικαιωμένοι από την επιλογή τους.

«Ο γάμος είναι κάτι ιδιαίτερο για κάθε άνθρωπο που παντρεύεται και ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό με τη νεκροφόρα. Εργάζομαι σε γραφείο τελετών στη Σπάρτη, το σκέφτηκα και η γυναίκα μου συμφώνησε» λέει αρχικά ο άντρας που το περασμένο Σάββατο ντύθηκε γαμπρός.

Ανάλογες δηλώσεις στον Alpha έκανε και η γυναίκα που ντύθηκε νύφη. «Δεν ήταν κάτι άσχημο, ίσα – ίσα που το event άρεσε στον κόσμο. Πολλοί έβγαζαν φωτογραφίες όπως και εμείς. Μάλιστα πολλοί έβγαζαν φωτογραφίες μόνο τη νεκροφόρα που είχαμε στολίσει.»

Ο σύζυγός της, δηλώνει ερωτικός μετανάστης. Όπως είπε κατάγεται από την Κρήτη και βρέθηκε στην Σπάρτη για τα μάτια της γυναίκας που αγάπησε και παντρεύτηκε. Ο γάμος τους, έγινε το περασμένο Σάββατο (09-07-2022) στη Σπάρτη.

Άναυδοι και με τα κινητά ανά χείρας οι πολίτες της Λακωνικής πρωτεύουσας παρακολουθούσαν το θέαμα ενός γαμπρού, που εργάζεται σε γραφείο τελετών, να κατευθύνεται με στολισμένη νεκροφόρα στην εκκλησία, με σκοπό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, η νύφη ακολουθούσε τη νεκροφόρα με ένα jeep, κάνοντας την καθιερωμένη περατζάδα στους δρόμους της Σπάρτης, πριν την τελετή. Φυσικά, το σκηνικό έγινε viral στην τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την τελετή, ο γαμπρός πήρε τη νύφη και έφυγαν για τη δεξίωση με τη νεκροφόρα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή