«Η Ίριδα θα «δείξει» τους δράστες»

Την πεποίθηση ότι η επανεξέταση των στοιχείων από τον θάνατο της Ίριδας θα δείξει ουσιαστικά τους υπεύθυνους για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, εξέφρασε, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων, καθώς απέδωσε σε αστοχίες ερμηνείας των στοιχείων, τις δύο πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις.

«Το πρόβλημα ήταν η ερμηνεία των ευρημάτων και όχι τα στοιχεία. Η Τζωρτζίνα πράγματι άνοιξε το δρόμο προς τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν συμβεί και στα τρία παιδιά αλλά από κει και πέρα ή Ίριδα θα δείξει ουσιαστικά τος δράστες», ανέφερε ο κ. Λέων, στην ΕΡΤ.

Πρόσθεσε επίσης, ότι πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από τις δημόσιες δηλώσεις που έχουν γίνει από την πλευρά της οικογένειας των παιδιών.

Αναμένονται εξελίξεις
Αν αποδειχθεί ο ασφυκτικός θάνατος και για τα άλλα δύο παιδιά τότε μπορούμε να μιλάμε για τριπλή ανθρωποκτονία είπε στην ίδια πηγή, σύμφωνα με την ertnews.gr, ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος που αναφέρθηκε στις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι έμπειροι αστυνομικοί των Ανθρωποκτονιών έχουν βάλει αδιάσειστα στοιχεία στην υπόθεση βάση των οποίων θα αποφανθεί και η δικαιοσύνη.

Εκτίμησε δε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις για το ποιος ήταν δίπλα στα παιδιά τη στιγμή του θανάτου τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή