Η ενημέρωση iOS 16.1 φέρνει την ένδειξη ποσοστού μπαταρίας και στα iPhone που είχαν μείνει εκτός

0
7
Η ενημέρωση IOS 16

Είπαμε νωρίτερα ότι το iOS 16 φέρνει τη δυνατότητα ένδειξης του ποσοστού της μπαταρίας στα iPhone, αλλά όχι σε όλα τα μοντέλα. Εκτός είχαν μείνει τα iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini και iPhone 13 mini, κάτι που δήλωνε η Apple στη σελίδα υποστήριξής της, χωρίς, όμως, να δίνει κάποια εξήγηση.

Τελικά τα νέα είναι καλά, αφού, σύμφωνα με πολλές αναφορές από τα φόρουμ MacRumors και το Twitter, όλα αυτά τα iPhone υποστηρίζουν πλέον τη δυνατότητα με το iOS 16.1.

Το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπήρχε σε iPhone που διαθέτουν Face ID‌ στο iOS 15 λόγω της έλλειψης χώρου και στις δύο πλευρές της εγκοπής που φιλοξενεί το υλικό της κάμερας TrueDepth, αλλά η ενημερωμένη σχεδίαση iOS 16 της Apple επαναφέρει την ένδειξη των επιπέδων της μπαταρίας στο σχετικό εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη.

Με την ενημέρωση iOS 16.1, οι χρήστες iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone XR και iPhone 11 μπορούν να δουν το ποσοστό της μπαταρίας τους στη γραμμή κατάστασης και η δυνατότητα είναι επίσημα διαθέσιμη στα iPhone XR και νεότερα. Οι συσκευές χωρίς εγκοπή Face ID εμφανίζουν πάντα και το ποσοστό της μπαταρίας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ