Η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie

0
93
Η πρώτη φωτογραφία της Margot Robbie ως Barbie

Η Margot Robbie αποτελεί μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς του Hollywood και την έχουμε απολαύσει σε διαφορετικά είδη ταινιών και σε πολλούς ρόλους. Η γνωστή ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ταινία «Suicide Squad» και τον ρόλο της Harley Quinn, θα είναι και παραγωγός της νέας ταινίας στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, μέσω της εταιρείας της, LuckyChap Entertainmen.

Η ξανθιά καλλονή έχει αναλάβει να δώσει σάρκα και οστά στην πλαστική κούκλα που όλοι αγαπήσαμε. Από Harley Quinn θα μεταμορφωθεί σε Barbie λοιπόν, και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει και ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Margot Robbie αποτελεί μια Barbie σε ανθρώπινη μορφή.

Αρχικά στον συγκεκριμένο ρόλο θα βλέπαμε την Αmy Schumer, ωστόσο προέκυψαν μερικές διαφωνίες και τελικά υποψήφια να υποδυθεί την Barbie ήταν η Anne Hathaway. Όπως όλα δείχνουν όμως, η Margot Robbie ήταν η καλύτερη επιλογή. Άλλωστε, η ομοιότητά της με την αγαπημένη μας κούκλα είναι τεράστια και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί. Να σημειωθεί επίσης, πως ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον «Ken».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και η ημερομηνία που θα θαυμάσουμε την ηθοποιό στη μεγάλη οθόνη ανακοινώθηκε. Ταυτόχρονα έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με την πλκοκή της ταινίας αλλά και το project. Είναι επίσημο πλέον πως η ταινία της Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.

Διάβασε την πλοκή και δες την πρώτη φωτογραφία της αληθινής Barbie στο bestofyou.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ