Δήμος Σκιάθου Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Sajam Turisma

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Sajam Turisma, που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, φέτος η Sajam Turisma συμπλήρωσε 40 χρόνια παρουσίας ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στα Βαλκάνια στην οποία πήραν μέρος πάνω από 55 κράτη και 1000 εκθέτες (αριθμός ρεκόρ για την συγκεκριμένη έκθεση). Στην Sajam Turisma 2018, η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα, με το νησί της Σκιάθου να δηλώνει ακόμα μία χρονιά παρών.

Τον Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησε  ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας, ενώ ακόμα στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο τουριστικός πράκτορας κ. Σέργιος Στερεόπουλος και ο κ. Νικόλαος Πρέκας από το Skiathos Palace Hotel.

Η Σερβία αποτελεί μια σημαντική πηγή για την Ελληνική τουριστική αγορά και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2018 να είναι για ακόμα μία φορά άκρως θετικά.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, μέλη του εκθεσιακού τουρισμού, υποψήφιοι ταξιδιώτες αναψυχής, επισκέφτηκαν το περίπτερο της Σκιάθου για  να κλείσουν συμφωνίες με όλα τα τουριστικά αντικείμενα και υπηρεσίες, αλλά και για να ενημερωθούν για τον προορισμό.

Επόμενο σταθμό για τον Δήμο Σκιάθου αποτελεί η διεθνής τουριστική έκθεση «ITB» που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 7 έως και τις 11 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ