Στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Δήμος Σκοπέλου, η Σκόπελος έδωσε το παρόν στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού & Γαστρονομίας «GreekPanorama’19» στο Ζάππειο στην Αθήνα (15 & 16/11/19).

Συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας με έντυπα άλλων μορφών τουρισμού που προσφέρει η Σκόπελος όπως Μονοπάτια, Ποδηλασία, Καταδύσεις, Καγιάκ & Ιστιοπλοΐα και πάρα πολλά τοπικά προϊόντα όπως Μέλι, Ελαιόλαδο, Ελιές, Μαρμελάδα & γλυκό Δαμάσκηνο, Ροζέδες, Χαϊμαλιά, Αμυγδαλωτά, λικέρ Δαμάσκηνο, χειροποίητα Σαπούνια και Κεραλοιφή.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν πολλοί επισκέπτες, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί και για τα τοπικά προϊόντα.

Διατέθηκε αρκετό έντυπο υλικό και πολλά τοπικά προϊόντα καθώς και παραδοσιακά Γλωσσώτικα «Φουσκάκια» (Λουκουμάδες).

20191116 115128

Το περίπτερο επισκέφτηκε και ο πρώην Δήμαρχος Σκιάθου κος. Δημήτριος Πρεβεζάνος, ο οποίος συνεχάρη την Σκόπελο για την συμμετοχή της στην έκθεση.

Την Σκόπελο εκπροσώπησαν και παρέστησαν η Ευανθία Καραμεσίνη (Μέλος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής) & ο κος Σύαλος (Επαγγελματίας).

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Σκοπέλου ευχαριστεί τους κ.κ. παραγωγούς της νησιού για τα προϊόντα και τους επαγγελματίες για το υλικό προβολής.

 

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Σκοπέλου

Ιωάννα Ευσταθίου

Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Επιτροπής

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV