Η φωτογραφία της Ημέρας: Skopelos Island……

0
45
Eleotribio Antoniou (5)
Το ελαιοτριβείο «Αντωνίου» είναι μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία τριών γενεών από τη λειτουργία το πρώτου ελαιοτριβείου στο μικρό χωριό της Γλώσσας της νήσου Σκοπέλου.  Εδώ και 130 χρόνια το ελαιοτριβείο μας παράγει το εξαιρετικής ποιότητας παρθένο ελαιόλαδο των οικογενειών του νησιού της Σκοπέλου.
Eleotribio Antoniou (3)

Η διαδρομή ξεκινά από το 1890 με τον προπάππου Γεώργιο Ι. Αντωνίου να αρχίζει το δημιουργικό ταξίδι της οικογενειακής επιχείρησης. Τότε, η αρχή έγινε με το παραδοσιακό λιοτρίβι και τη σύνθλιψη της ελιάς με  τις μυλόπετρες και την βοήθεια των ζώων.

Συνεχίζοντας στη δεύτερη γενιά με τον παππού Ιωάννη Γ. Αντωνίου, η παραδοσιακή παραγωγή ελαιολάδου, περνά στον πιο σύγχρονο τρόπο, εφαρμόζοντας τις υδραυλικές πρέσες και μετέπειτα τα φυγοκεντρικά μηχανήματα.

Eleotribio Antoniou (7)

Ακολουθώντας την παράδοση,

σήμερα η οικογένεια Αντωνίου στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Γλώσσα Σκοπέλου παράγει, επιλέγει και τυποποιεί για εσάς το άριστης ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με τις πλούσιες θρεπτικές ουσίες, το τέλειο άρωμα και τη φρουτώδη γεύση του φρέσκου και υγιούς καρπού ελιάς.

skopelos 6/11/2017

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ