Η Apple λέει ότι πάνω από 3 τρισ. φωτογραφίες τραβήχτηκαν με iPhone πέρυσι

0
11
Η Apple λέει ότι πάνω από 3 τρισ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της “Far out” την Τετάρτη, η Apple δήλωσε ότι περισσότερες από 3 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε όλο τον κόσμο με iPhone πέρυσι, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ‌iPhone είναι πάντα “έτοιμο να απαθανατίσει γρήγορα και αβίαστα τις στιγμές της ζωής σας”.

Τα στατιστικά στοιχεία κοινοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας από την Caron Thor, ανώτερη μάνατζερ της Apple σχετικά με την ποιότητα της κάμερας. Τα 3 τρισεκατομμύρια φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε όλα τα iPhone πέρυσι περιλαμβάνουν αυτές που τραβήχτηκαν και για τη δημοφιλή καμπάνια της Apple Shot on iPhone‌. Θυμίζουμε ότι αυτή προωθεί φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από χρήστες του iPhone, παρουσιάζοντάς τις στο Instagram, στον ιστότοπο της Apple και σε billboards παγκοσμίως.

Η Apple επιθυμεί να συνεχίσει τη δυναμική της στον τομέα της φωτογραφίας κάνοντας σημαντικά βήματα στην κάμερα του iPhone 14, ειδικά στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Οι νέες κάμερες διαθέτουν ευρύτερους φακούς, μια ολοκαίνουργια wide κάμερα 48MP και πολλά άλλα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ