Η Logitech διέρρευσε δύο iPad Pro πριν από την κυκλοφορία τους

0
6
Η Logitech διέρρευσε δύο IPad Pro πριν από την κυκλοφορία τους

Οι φήμες θέλουν την Apple να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα γενιά του κανονικού της tablet και δύο νέα iPad Pro σε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο. Και μάλλον αυτό θα γίνει με βάση και τις τελευταίες διαρροές.

Στη σελίδα Crayon Digital Pencil, η Logitech έχει καταχωρίσει όλα τα μοντέλα iPad που υποστηρίζουν τη γραφίδα της. Όμως, όπως ανέφερε αρχικά το 9to5Mac, η εταιρεία πρόσθεσε πρόσφατα δύο νέα iPad στη λίστα της: το iPad Pro 12,9 ιντσών (6η γενιά) και το iPad Pro 11 ιντσών (4η γενιά). Αυτές οι γενιές των μοντέλων, ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα. Προς το παρόν σταματούν στην 5η γενιά και στην 3η γενιά, αντίστοιχα.

ipad pro, Η Logitech διέρρευσε δύο iPad Pro πριν από την κυκλοφορία τους

Μάλιστα, κάτω από κάθε συσκευή στην ενότητα Μοντέλο, η Logitech έχει γράψει: “Σύντομα”.

Πλέον, και τα δύο tablet έχουν αφαιρεθεί από τη λίστα, επομένως και να επισκεφθείτε τη σελίδα δεν θα τα βρείτε εκεί.

Καθώς η διαρροή προήλθε από την ίδια τη Logitech, η Apple μάλλον σχεδιάζει να αποκαλύψει τα δύο νέα μοντέλα της πολύ σύντομα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί το Crayon Digital Pencil είναι η μόνη γραφίδα τρίτου κατασκευαστή που έχει τις ίδιες λειτουργίες στο iPadOS με το Apple Pencil. Για να επιτευχθεί αυτό, η Apple και η Logitech πρέπει να συνεργάζονται πολύ στενά μεταξύ τους και άρα η δεύτερη γνωρίζει κάτι παραπάνω για την έλευση των Pro iPad.

Όσον αφορά το κανονικό iPad 10.2, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αφού η καταχώριση των δύο μοντέλων iPad Pro έγινε κατά λάθος, πιθανότατα η Logitech δεν διέρρευσε ολόκληρη τη λίστα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ