Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

0
6
Η Meta φέρνει τα Community Chats σε Messenger και Facebook Groups

Η Meta μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα λειτουργία στο Facebook και το Messenger, το Community Chats, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν ομαδικές συνομιλίες απευθείας σε αυτές τις εφαρμογές.

Η νέα δυνατότητα θα δοκιμαστεί πρώτα στο Messenger και θα επεκταθεί σε περισσότερες ομάδες Facebook τις επόμενες εβδομάδες.

Οι χρήστες Messenger θα μπορούν να δημιουργούν μια Ομάδα Facebook, να ξεκινούν συνομιλίες και κανάλια ήχου, καθώς και να προσκαλούν άλλα άτομα να συμμετάσχουν στην ομάδα τους όλα μέσα στην εφαρμογή.

Θα υπάρχουν πολλές επιλογές για να ξεκινήσει μια συνομιλία, όπως ένα συγκεκριμένο θέμα, μια συνομιλία εκδήλωσης, μια view-only broadcast chat συνομιλία ή admin-only συνομιλία που θα κρατήσει ιδιωτικές τις συζητήσεις μεταξύ διαχειριστών και επόπτων.

Επιπλέον, οι διαχειριστές θα μπορούν να δημιουργούν κανάλια ήχου για να επιτρέπουν στα μέλη της ομάδας να μοιράζονται ζωντανά σχόλια ή να λαμβάνουν υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο. Τα μέλη μιας ομάδας συνομιλίας θα έχουν επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσουν το βίντεο μόλις εισέλθουν στο κανάλι ήχου.

Σύμφωνα με τη Meta, η νέα δυνατότητα Community Chats θα κυκλοφορήσει μαζί με εργαλεία που προορίζονται να βοηθήσουν τους διαχειριστές να διαχειρίζονται πολύ πιο εύκολα τις εμπειρίες συνομιλίας και ήχου. Μεταξύ αυτών των εργαλείων, η Meta επιβεβαίωσε ότι θα είναι δυνατότητες εποπτείας, όπως αποκλεισμό;, σίγαση ή αναστολή μελών ομάδας και αφαίρεση μελών ή μηνυμάτων, καθώς και Admin Assist.

Το Admin Assist φαίνεται να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, καθώς επιτρέπει στους διαχειριστές να ορίζουν προσαρμοσμένα φίλτρα για αυτόματη αναστολή χρηστών, κατάργηση μηνυμάτων που έχουν φάει report και διακοπή της αποστολής μηνυμάτων από συγκεκριμένα άτομα.

Τέλος, όλα τα μέλη του Community Chats θα μπορούν να κάνουν report μηνύματα σε διαχειριστές ομάδων ή απευθείας στο Meta, να αποκλείουν χρήστες, καθώς και να αφήνουν μια συνομιλία όποτε θέλουν.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ