Η Samsung έχει 50 εκατ. απούλητα smartphone σε stock

0
17
Η Samsung έχει 50 εκατ

Τα τελευταία δύο χρόνια, κατασκευαστές smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την εφοδιαστική αλυσίδα, γεγονός που δυσκολεύει την παραγωγική διαδικασία. Η Samsung, ωστόσο, φαίνεται πως είχε το αντίθετο πρόβλημα. Μεγάλη προσφορά.

Σύμφωνα με το The Elec, η εταιρεία έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν 50 εκατομμύρια μονάδες smartphone απούλητα σε απόθεμα διανομέα. Αυτό το ποσό ισοδυναμεί με σχεδόν το 20% του ετήσιου στόχου αποστολών smartphone της μάρκας!

Το μεγαλύτερο μέρος του απούλητου αποθέματος θεωρείται πως αποτελούν τα budget και mid-range μοντέλα Galaxy A. Το υπόλοιπο πιθανότατα αποτελείται από συσκευές υψηλής τεχνολογίας Galaxy S και Galaxy Z όπως το Galaxy S22 και το Galaxy Z Flip 3.

Εντάξει, προφανώς και μια εταιρεία σαν τη Samsung θα έχει εκατομμύρια απούλητα μοντέλα στο stock της, ωστόσο ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος από εκείνον που υπολογίζει να έχει συνήθως σε ένα ημερολογιακό έτος.

Παρά το γεγονός ότι η Samsung δεν υπολόγισε καλά την αγορά, το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα μπορούσε να είναι ακόμα δυνατό για την εταιρεία χάρη στους αναθεωρημένους στόχους παραγωγής της και την άφιξη νέων μοντέλων Galaxy Z.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ