Η Samsung θέλει να φέρει τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη στο Bixby

0
0

Η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι το χαρακτηριστικό με το οποίο ασχολούνται όλοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί και προσπαθούν να εντάξουν στις συσκευές τους.

Οι πληροφορίες θέλουν τώρα τη Samsung να θέλει να ενσωματώσει την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη στον ψηφιακό βοηθό της Bixby για να γίνει πιο έξυπνος.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε στέλεχος της Samsung σε συνέντευξή του στο CNBC. Ο Won-joon Choi, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της επιχείρησης κινητής τηλεφωνίας της Samsung, δήλωσε ότι το Bixby θα γίνει πιο έξυπνο στο μέλλον χάρη στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη και στην τεχνολογία LLM.

Το Bixby είναι ο ψηφιακός βοηθός της Samsung, που κυκλοφόρησε το 2017 και κινείται στο ίδιο πλαίσιο με το Google Assistant και το Siri της Apple. Το Galaxy AI έχει πλέον εισαχθεί σε πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες της Samsung, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη στον βοηθό.

Μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε πώς η Samsung σχεδιάζει να ενσωματώσει την τεχνολογία στο Bixby και εάν θα γίνει ένα πλήρες chatbot AI όπως το ChatGPT. Προηγουμένως, η Samsung δήλωσε ότι το Galaxy AI θα συνυπήρχε με το βοηθό στα τηλέφωνα Galaxy, ενώ ο Choi δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει η αναβάθμιση, αλλά δήλωσε ότι η Samsung “εργάζεται τόσο σκληρά” για να φέρει την τεχνητή νοημοσύνη στον βοηθό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ