Η Samsung μειώνει τον στόχο αποστολής smartphone για το 2022

0
11
Η Samsung μειώνει τον στόχο αποστολής Smartphone για το 2022

Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά αρχίζουν να μετριάζονται, αλλά νέα προβλήματα έχουν προκύψει για τους κατασκευαστές smartphone. Έτσι η Samsung αναγκάστηκε να επαναξιολογήσει τη στρατηγική παραγωγής της για φέτος, σύμφωνα με το TheElec.

Ο αρχικός στόχος κατασκευής, όπως αναφέρει το άρθρο, ήταν 334 εκατομμύρια smartphone (η Samsung επρόκειτο να βγάλει 284 εκατομμύρια στις δικές της εγκαταστάσεις, αφήνοντας τα υπόλοιπα 50 εκατομμύρια στα συνεργαζόμενα ODM). Από αυτά, το σχέδιο ήταν να αποσταλούν 300 εκατομμύρια μονάδες.

Η εταιρεία φέρεται τώρα να έχει αναθεωρήσει αυτόν τον αριθμό στα 260 εκατομμύρια και να έχει μειώσει τον στόχο παραγωγής για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στα 34 εκατομμύρια μονάδες, πολύ λιγότερες από το συνηθισμένο για την περίοδο, σύμφωνα με τους γνώστες.

Συγκριτικά, η Samsung είχε ένα αδύναμο 2020 λόγω της πανδημίας και απέστειλε 250 εκατομμύρια smartphone για τη χρονιά. Το 2021 κατασκεύασε 300 εκατομμύρια μονάδες και απέστειλε 270 εκατομμύρια από αυτά (10 εκατομμύρια περισσότερα από τον νέο στόχο για φέτος).

Πηγές ενοχοποιούν τον αυξανόμενο πληθωρισμό, τη μείωση της καταναλωτικής ζήτησης και τα ζητήματα της αλυσίδας εφοδιασμού για τους μειωμένους στόχους φέτος.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ